Lady Gaga la SUPER BOWL 2017

Lady Gaga

Gaga si-a inceput prestatia la inaltime, cantand “God Bless America” si “This Land is your land”, apoi a sarit spre scena de pe stadion unde a continuat sa cante cele mai cunoscute hituri ale sale ca “Poker Face”, “Born this way”, “Telephone” si “Just Dance”. Printre melodii, artista a cantat si cel mai recent single, “Million Reasons”, singura la pian.

Artista a dat tot ce a putut in materie de show, coregrafie si prestatie live, pe scena de la Super Bowl 2017 care a avut loc pe 5 februarie pe NFG Stadium din Huston.

Haideti sa urmarim clipul mai jos:

Lora nu mai vrea sa participe la Eurovision 2017

Lora

”Am decis, împreună cu casa de discuri şi managementul meu să mă retrag din competiţia pentru Eurovision. La baza hotărârii mele stau opiniile diferite legate de modul în care se fac preselecţiile pentru concurs. Piesa este, cu siguranţă, un hit, fiind compusă de DaBeatFreaks, un grup de producători ce au scris piese pentru artişti precum Sean Paul, Dizzee Rascal sau Meghan Trainor”, a declarat Lora pentru Mediafax.

”I know”, piesa cu care artista a intrat în concurs, este compusă de doi dintre cei mai cunoscuţi compozitori britanici, DaBeatFreaks şi are un sound modern şi matur, aliniat la cerinţele muzicale europene ale anului 2017.